February 14, 2019

Február 14. Bálint névnap, világszerte Valentin nap, mely egyre nagyobb teret hódít. Bár a mód, ahogy a fogyasztói társadalom lefordította, nem a legkedvesebb számomra, a szeretet megünneplését bárhol, bármikor indokoltnak tartom. Ünnepeljük ma a szeretet fontosságát a...

December 18, 2018

Sokat hallom ismerős szülőktől, vagy épp idegenektől az utcán, hogy gyermeküket "kishavernek", "pajtinak" szólítják, vagy akár ki is mondják, "nekem a kislányom a legjobb barátnőm". 

Számomra van ennek a mondatnak valami groteszk hangzása. Ráadásul azonnal elkezdem maga...

December 18, 2018

Az idei tréningezős évem egyik legnagyobb tapasztalata, hogy bizony olykor komoly fogalmi tisztázásokra van szükség. Leggyakrabban csak a Gordon tréningek második felében lesz ez esedékes, ahol a konfrontáció és a konliktus, a kompromisszum és a konszenzus közötti foga...

December 17, 2018

 Kiss Éva vezető Gordon tréner ismertetője a Gordon Módszerről, a tréningek menetéről, a készségek tanulásáról és alkalmazásáról.

Tréningek időponttal és jelentkezés ITT!

October 11, 2018

Büszkék vagyunk. Kezdeményezésünk és szervezésünk eredménye képpen a Gordon Világszervezet - Gordon Training International - képviselői a világ minden tájáról Budapesten gyűltek össze, megünnepelni Dr. Thomas Gordon 100. születésnapját, élete munkáját.

Megünnepeltük a s...

October 11, 2018

Szeptember elején megtartottuk az első (egy hosszabb kihagyás után) ifjúsági Gordon tréninget. A workshop formában megvalósuló tréning nagy siker volt a gyerekek körében.

A Budakeszi Gyerekcentrum Tanulócsoport felsős csapata szívesen vett részt a játékos, aktív, kreatí...

August 18, 2018

Minden nyàrnak megvan a maga sztorija. A tiéd hogy hangzik?

Pàlyázatot hirdetünk, "A nyár sztorija" címmel. 

Feladat: Írd meg és küldd el e-mailben a virág.szomora@gordontrening.hu címre egy nyári helyzetedet, amit bravúros Gordonos képességeid segeítségével oldottál meg...

July 30, 2018

Nagyon sokat gondolkoztam ennek a cikknek a megírásán. Annyi ilyen jellegű inger ért az elmúlt hetekben, hogy mégsem vagyok hajlandó elmenni a téma mellett. 

NYARALÁS = 1. kellemes, pihentető kikapcsolódás  az év legmelegebb hónapjaiban; 2. totál szívás, ugyanazt csinál...

June 27, 2018

Múlt héten kezdeményeztünk egy kihívást a Facebookon, aminek igen nagy sikere volt, több százan vettek részt a négy nap feladatain. 

A kihívást bármikor teljesítheted, kipróbálhatod magad, és megírhatod az eredményed, a tapasztalatod. 

KIHÍVÁS #1 nap!


A feladat minden na...

June 4, 2018

Türelem: Neked elég van belőle?

Amikor anyává lettem, rádöbbentem, hogy nekem koránt sincs annyi, mint hittem.

Ergo, gyúrni kezdtem, hogy megnöveljem, kifejlesszem. Gyertya fölé tartva a kezem, akarattal visszatartva lélegzetem, egyre nyújtva az időtartamot- na, nem, mos...

Please reload

Legutóbbi cikkek
Please reload

Archívum
Please reload

Címkék