KÖNYVEINK

Kiadónk elsősorban dr. Thomas Gordon könyveinek kiadásával és terjesztésével foglalkozik, de tartoznak hozzánk egyéb, pszichológiával, gyerekneveléssel és emberi kapcsolatokkal, kommunikációval foglalkozó könyvek is. 

 

Nyitottak vagyunk az újdonságokra, amennyiben könyvének kiadót keres, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Készleten lévő könyveinket közvetlenül tőlünk is megrendelheti e-mailben, vagy kattintson a gombra

és részesüljün a kedvezményben!

Gordon könyvek
Dr Thomas Gordon Szülői Eredményesség Tréning a gyereknevelés aranykönyve
P.E.T. - Szülői Eredményességi Tréning

A gyereknevelés aranykönyve

Te is lehetsz jó szülő, tréningezz az eredményért!

Szigorúan vagy engedékenyen...? Ne döntsön a kedves Olvasó, hiszen a kérdés hamis: nem csak két út közül választhatunk. A Gordon-modell, azon belül is a P.E.T. sokévi tapasztalata mutatja, hogy az egyenrangú kapcsolattartás a gyereknevelésben is a legsikeresebb. Ez tehát a harmadik út - a nyílt, tiszta kommunikáció, mely az igények tudatosítására és kielégítésére, az érzelmek felvállalására, önmagunk és egymás tiszteletére épít. Hagyjuk a ködös elvárásokat, értőn figyeljünk önmagunkra és gyerekeinkre, mondjuk ki, amit szeretnénk - és boldog, erős, megbízható kapcsolatba jutunk gyermekeinkkel, legyenek kicsik vagy nagyok.

 

Ár: 4200 Ft

Dr Thomas Gordon tanári eredményesség tréning a tanári hatékonyság fejlesztése
T.E.T. - Tanári Eredményességi Tréning

A tanári hatékonyság fejlesztése

 

Sikeres pedagógusoknak, akik valóban nevelni és tanítani akarnak!

A pedagógus tanít - de nemcsak ő. A szülő, az edző, a főnök, a házastárs is tanítani akar - vagyis hatni a másikra, átadni valamit, amit helyesnek és fontosnak ítél. Sikerrel tanítani öröm! Jól tudjuk azonban, hogy milyen gyakran jár kudarccal a legnagyobb igyekezet is. Thomas Gordon könyve világsikert aratott, mert arról szól, hogyan taníthatunk eredményesebben: miért tudnak többet és viselkednek érettebben tanulóink, miközben csökkennek a konfliktusok, és több idő marad érdemi munkára. A Gordon módszer sajátos szemlélet és problémamegoldó eljárások, gyakorlati fogások tárháza. A T.E.T. nem merev szabálygyűjtemény. Egyetemes érvényű: -bármilyen életkorú és élethelyzetű fiatal tanításakor -minden tanulási vagy fegyelmezési problémánál -bármely iskolatípusban, bölcsödétől az egyetemig -nemcsak szakképzett pedagógusoknak, hanem a szülőknek is segítséget nyújt.

 

Ár: 3500 Ft ELŐRENDELHETŐ!

Dr Thomas Gordon Emberi Kapcsolatok Gordon Kommunikáció Könyv
Emberi kapcsolatok 

(Noel Burch közreműködésével)
Hogyan építhetjük; Hogyan rontjuk el

 

Jó kapcsolatban boldogan élünk, kiteljesedünk - a rosszban viszont tönkremegyünk. Rajtunk múlik!

Ha azt hallod kapcsolat, kire, vagy mire gondolsz? Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor partnerre, házastársra gondolsz, egy olyan személyre, akivel közeli, szerető kapcsolatban vagy. A számodra legfontosabb kapcsolatra gondolsz. És ennek így is kell lennie. De gondoltál-e arra, hogy mennyi más emberrel is kapcsolatban vagy, akiknek lényeges hatása lehet az életedre, akár pozitív, akár negatív? Ez a könyv megmutatja, hogyan tudod ezeket a kapcsolataidat javítani, hogyan tudod a befolyásodat növelni, a félreértéseket tisztázni, jobb együttműködést elérni, és a megromlott kapcsolatokat helyreállítani. 

 

Ár: 3500 Ft

Dr Thomas Gordon Vezetői Eredményesség Tréning Vezetők könyve a fejlett világ vezetési gyakorlata
V.E.T. - Vezetői Eredményességi Tréning

A fejlett világ sikeres vezetési gyakorlata

 

Vezess úgy, hogy kövessenek!

"A kinevezés még nem tesz vezetővé" - a kiérdemelt vezetői pozícióért különleges munkát kell végezni. A vezető a magasba emelheti - de szét is rombolhatja csoportját. Sikerül-e elérni azt az üzleti célt, hogy a főnök a kollégák elkötelezettségének, aktivitásának fokozásával növeli a cég teljesítményét? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Gordon módszer, a V.E.T. kézikönyvként segíti a személyes, hatékony vezetői stílus kialakítását. 
Kezdő vezetők nem nélkülözhetik, gyakorlott öreg rókáknak pedig hasznos a megújulásban, a modern vezetési stíluselemeinek a bevált gyakorlatba való beépítésében.

 

Ár: 4500 Ft

További könyvek
Ovis leszek, Óvodás kor, kommunikáció, család, Segítő ötletek óvodába indulóknak
Simonné Zachár Anna - Ovis leszek?!

Segítő ötletek oviba és bölcsibe indulóknak

 

A gyermekvárás, a gyermekszületés, a gyermeknevelés életünk legnagyszerűbb pillanatai. Észlelni a félelmetesen gyors lelki és testi gyarapodást, amint a féltve őrzött picikénkből óvodás, iskolás, érettségiző diák lesz - nagyszerű érzés. Azonban a nagyszerű érzéseink közepette néha nehéz döntéseket kell hoznunk. Ilyen nehéz döntés az óvodakezdés, az újra munkába állás. Nemcsak a gyerek számára nehéz helyzet ez, a szülők is megszenvedik. Az addig gondtalan élet hirtelen bonyolulttá, átláthatatlanná válik. 

Kiváló segítség ez a könyv, amely élettapasztalatot és el méleti ismereteket is nyújt a szülő-gyerek kapcsolat alakulásáról, pszichológiai alapjairól. 

 

Ár: 1900 Ft

Prof. Stuart Campbell - Nézd, hogy növök!

Az első kilenc hónap exkluzív 3D ultrahangképekben

Ár: 2490 Ft

Jognyilatkozat:  A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. 

Adatkezelési szabályzat

© 2020 by Gordon Kiadó Magyarország Kft. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now