top of page
Anchor 1
Anchor 3

GYERMEKNEVELŐK KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGJE

gordon_finally_2019.png
Kommunikáció és kapcsolati készségek fejlesztése

tel.: 06/1 290 1181

gordonkiado@gmail.com

AKKREDITÁLT KÉPZÉS!

S-15-021/2019. NRSZH.HU

A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. Gordon tréninget csak ezen szervezetek regisztrált trénerei tarthatnak!

Jogvédett nemzetközi képzés a Gordon Training International magyar képviselői vezetésével!

 

A világszerte nagyra értékelt Gordon módszert a bölcsődei élet helyzeteihez alkalmazva ismertetjük meg a kisgyermeknevelőkkel. Tudatos stílust alakíthatnak ki a nehezebben kezelhető gyerekekhez, elkerülik a játszmába lépés csapdáját. Békés, vidám légkör állandósusl a gyermekcsoportban.

Az értő figyelem alkalmazásával csökkentik a szorongásokat, javul a gyermekek komfortérzete. Rövid elméleti magyarázatokkal segítjük a gyakorlati tapasztalatok megértését: résztvevőink szakmai önismerete fejlődik, munkájukban és céljaikban határozottabbá, tudatosabbá válnak. 

A szülőkkel való kommunikáció is javul: az igények közlése, a problémajelzések fogadása terén a kisgyermeknevelők jobban érvényesítik szakmai szempontjaikat, miközben rugalmasabban képesek meghallani a másik fél szempontjait.

Kivívják, hogy szaktudásuk miatt a szülők tanácsért forduljanak hozzájuk, az első igazi nevelő-segítő kapcsolattá lépnek elő a család életében.

A kisgyermeknevelők kommunikációs és kapcsolati kompetenciáinak fejlesztése 

Elmélet és gyakorlat együtt: a tréning élménygazdag, hatékony tanulási folyamat! A világszerte ismert Gordon Módszer® a nevelői kapcsolatokat elemzi és nélkülözhetetlen kommunikációs tudást ad. Rövid elméleti magyarázatokkal és a munkafüzet feladataival segítjük a gyakorlati tapasztalatok feldolgozását. Nehezen kezelhető gyermeki és felnőtt helyzeteket oldunk meg – célunk, hogy pozitív viselkedéseket indukáljunk a kisgyermekek körében, és hassunk a családok értékrendjére. A Gordon Módszerrel a szülőkkel való kommunikáció is könnyebb: az elvárások közlése, a problémajelzések fogadása terén a kisgyermeknevelők jobban érvényesítik szakmai szándékaikat, miközben rugalmasabban tudnak figyelni a szülők változó igényeire is.

A kisgyermeknevelők továbbképzését vezetik:

Pusztainé Berényi Katalin bölcsődei szakértő, Gordon tréner; Kiss Éva és Szomora Virág Gordon trénerek.
Koppány Ivett és Gyuriczáné Botka Emőke bölcsődei szakértők, Gordon trénerek.

Helybe visszük a képzést! Az ország bármely bölcsődéjében megtartjuk 15-22 fős kisgyermeknevelői csoport számára.

Bölcsődevezetők továbbképzése
 "PROFI KOMMUNIKÁTOR"

Gordon Módszer® a vezetői munkában: megoldásközpontú, pozitív kommunikáció 

 

A résztvevők köre: 

Intézmény- és telephely-vezetők, helyettesek, szakmai vezetők, szaktanácsadók, csoportvezetők... 

Tematika: 

A vezetői, szakmai munkát nagyban megerősíti a Gordon Módszer®: a szülők újabb generációjával szót érteni, igényeket fogadni és támasztani, kulcsot találni a nehezen kezelhető gyerekekhez épp úgy kommunikációs feladat, mint a kollégák közti egységet megteremteni, a lojalitást kialakítani, a közös értékrendet meghatározni, konfliktusokat feloldani. 

A Gordon Módszer® szemléletet és technikát ad a kapcsolatok sikeres alakításához, a magas szintű együttműködéshez, a pozitív irányító/vezető attitűd megformálásához. 

A tréning önismeret, vezetői kompetenciák fejlődése, feltöltődés, egyéni és közösségi épülés egyben. Élmény. Energia. 

Egy-egy város, kerület intézménye felkérésére vezetői csapatépítő tréninget tartunk 3 napos intenzív formában Zamárdiban a Wellamarin Konferencia Központban.

Célok: azonos értékrend kialakítása, új munkatársak bevonása, szülői panaszkezelés, kollégák konfliktusainak megoldsi módjai, a vezetői team belső kapcsolatainak erősítése.

SZÜLŐCSOPORTOS BESZÉLGETÉS TERVEZÉSE ÉS VEZETÉSE A GORDON MÓDSZER ALAKLMAZÁSÁVAL

Anchor 2

AKKREDITÁLT KÉPZÉS!

T-15-024/2019. – kisgyermeknevelők szakmai tanfolyama – 42 tanóra, 32 pont

A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. Gordon tréninget csak ezen szervezetek regisztrált trénerei tarthatnak!

Jogvédett nemzetközi képzés a Gordon Training International magyar képviselői vezetésével!

HIÁNYPÓTLÓ TANFOLYAM A BÖLCSŐDÉBEN! 

A tanfolyam célja, hogy a kisgyermeknevelők pontosan megtervezett szülőcsoportos beszélgetéseket vezessenek, tudásukat és tapasztalatukat pozitív kommunikációval tudják átadni a szülőknek, megerősítve őket nevelési kompetenciáikban. 

A képzés során a 8 legfontosabb témakört dolgozzuk fel, olyan gondolkodási és gyakorlati séma alkalmazásával, mellyel később váratlanul adódó problémákat is tudatosan és sikeresen szülőcsoportos beszélgetéssé tudnak alakítani a kisgyermeknevelők. 

A tanfolyam 42 órás, részvételi díja 42.000Ft/fő. Állandó képzőhely: 1011 Budapest, Iskola u. 22-24. Országszerte: 15-22 fős csoport számára helybe visszük a képzést. 

bottom of page