Jognyilatkozat:  A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. 

Adatkezelési szabályzat

© 2016 by Gordon Kiadó Magyarország Kft. Proudly created with Wix.com

GYERMEKNEVELŐK KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGJE

Kommunikáció és kapcsolati készségek fejlesztése

tel.: 06/1 290 1181

gordonkiado@gmail.com

AKKREDITÁLT KÉPZÉS!

S-15-021/2019. NRSZH.HU

A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. Gordon tréninget csak ezen szervezetek regisztrált trénerei tarthatnak!

Jogvédett nemzetközi képzés a Gordon Training International magyar képviselői vezetésével!

 

A világszerte nagyra értékelt Gordon módszert a bölcsődei élet helyzeteihez alkalmazva ismertetjük meg a kisgyermeknevelőkkel. Tudatos stílust alakíthatnak ki a nehezebben kezelhető gyerekekhez, elkerülik a játszmába lépés csapdáját. Békés, vidám légkör állandósusl a gyermekcsoportban.

Az értő figyelem alkalmazásával csökkentik a szorongásokat, javul a gyermekek komfortérzete. Rövid elméleti magyarázatokkal segítjük a gyakorlati tapasztalatok megértését: résztvevőink szakmai önismerete fejlődik, munkájukban és céljaikban határozottabbá, tudatosabbá válnak. 

A szülőkkel való kommunikáció is javul: az igények közlése, a problémajelzések fogadása terén a kisgyermeknevelők jobban érvényesítik szakmai szempontjaikat, miközben rugalmasabban képesek meghallani a másik fél szempontjait.

Kivívják, hogy szaktudásuk miatt a szülők tanácsért forduljanak hozzájuk, az első igazi nevelő-segítő kapcsolattá lépnek elő a család életében.

A kisgyermeknevelők továbbképzését vezetik:

Pusztainé Berényi Katalin bölcsődei szakértő, Gordon tréner; Kiss Éva és Szomora Virág Gordon trénerek.

Helybe visszük a képzést! Az ország bármely bölcsődéjében megtartjuk 15-22 fős kisgyermeknevelői csoport számára.

Bölcsődevezetők továbbképzése

 

Egy-egy város, kerület intéznménye felkérésére vezetői csapatépítő tréninget tartunk 3 napos intenzív formában Zamárdiban a Wellamarin Konferencia Központban.

Célok: azonos értékrend kialakítása, új munkatársak bevonása, szülői panaszkezelés, kollégák konfliktusainak megoldsi módjai, a vezetői team belső kapcsolatainak erősítése.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now