top of page

Munkatársaink

Ismerje meg kollégáinkat!

A Gordon Módszer nemzetközi jogoltalom alatt áll. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft., mint nemzeti képviselet, keretein belül.

Kiss Éva

Ügyvezető és Mester tréner

Pedagógus, a Gordon Intézet vezetője. 1988-ban, pályakezdőként vett részt a Gordon Módszer honosításában, azóta is folyamatosan tanítja szülők, nevelők, vezetők csoportjaiban; és vezeti a könyvkiadót.

Legendás falusi alkotótáborába több mint 20 éve járnak gyerekek és tinik. Lánya, fia és most már kisunokája is belenő ebbe a szenvedélyesen kreatív, társas világba.

 

eva.kiss@gordontrening.hu

Pusztai Kati.jpg

Pusztainé Berényi Katalin

Vezető Gordon tréner

Bölcsődei szakértő, szakoktató. 1992-től tanítja a Gordon kommunikációs szemléletet és eszközöket a bölcsődei szakembereknek országszerte. Fogyhatatlan energiával veti magát a csoportmunkába – a tanítással gyerekkori álmát valósítja meg, amit a mentorálással újabb szintre emel. Fiai

felnevelése után ma már egy tízéves legényke lelkes nagymamája. Szülői, kisgyermeknevelői, Be Your Best instruktor.

 

pusztaikati@gmail.com

Szomora Virág.jpg

Szomora Virág

Vezető Gordon tréner

Közgazdász, magántanár. 2015-ben végezte a Gordon instruktor képzést San Diegoban, a

Gordon Training International-ben. A Be Your Best! és a Talpraesett Tinédzserek tréningek programfejlesztője, a nemzetközi kapcsolatok és online munka felelőse. Virág második generációs Gordonos: ebben a szellemben nőtt fel, és neveli most már ő is kislányát.

 

virag.szomora@gordontrening.hu

Hofmeister Auguszta.jpg

Hofmeister Gáborné Auguszta

Adminisztrációs munkatárs

Tölgyesi Klára.jpg

Tölgyesi-Nagy Klára

Gordon tréner

Tréner és terapeuta.  Gordon instruktorként 1992 óta dolgozik. S amikor nem

csoportban tanítja Thomas Gordon kapcsolati készségeit, akkor pszicho-edukáció formájában adja azt át családterápiás vagy szomato-pszichoterápiás ülések keretein belül kicsiknek és nagyoknak. Szülői, tanári, Be Your Best instruktor.

 

tolgyesiklara@gmail.com

Tódor Marina Gordon.jpg

Tódor Marina

Gordon tréner

Klinikai és pedagógiai szakpszichológus, két gyermek édesanyja, Gordon kommunikációs tréner. Olyan régóta része az életének a Gordon Módszer, hogy már el sem tudja képzelni nélküle. Ez a szemlélet és eszköztár jobb szülővé, szakemberré, feleséggé és baráttá tette. Biztos benne, hogy segítségével jobb ember is lett. Küldetésének érzi minél szélesebb körben megismertetni, hogy mások is a saját bőrükön tapasztalhassák áldásos hatásait.

Szülői, tanári, Be Your Best instruktor.

todor.marina@gmail.com

Berki Tibor.jpg

Berki Tibor

Gordon tréner

Koppány Ivett Gordon.jpg

Koppány Ivett

Gordon tréner

A Budavári Bölcsődék intézményvezetője, tanít a kisgyermeknevelő alapképzésben. 2017 óta Gordon instruktor, a bölcsődei élet minden területére adaptálja a módszert: a vezetői munkába és a szülőcsoportos beszélgetés minőségi megújításába is.

Szülői, kisgyermeknevelői instruktor.

 

ivett.koppany@gmail.com

Botka Emőke Gordon.jpg

Gyuriczáné Botka Emőke

Gordon tréner

Mentálhigiénés tanár, a kora gyermekkori nevelés szakértője. Két felnőtt gyermek édesanyja, három bölcsődés korú gyermek nagymamája. Több mint 30 éve találkozott először a Gordon-módszerrel. Azóta hiszi, hogy ezzel a módszerrel jobb szülők, nevelők lehetünk és hogy a jó kommunikáció minden kapcsolatunkat pozitívan befolyásolja. 2017 óta tart Gordon kommunikációs tréningeket. Meggyőződése, hogy jobbá válik a világ, ha megtanulunk egymásra figyelni, meghallgatni egymást és hitelesen közvetíteni érzéseinket, szükségleteinket.

Szülői, kisgyermeknevelői és Be Your Best instruktor.

gyuriczaemo1@gmail.com

Bognárné Lakatos Kriszti.jpg

Bognárné Lakatos Krisztina

Gordon tréner

Nagy gyakorlatú óvodapedagógus, 2017 óta aktív Gordon instruktor. Budapest 18.kerületében a Csodálatos Gyermekvilág Alapítvány fenntartásában működő Csodavilág óvodában dolgozik. Több gyakorlati szakmai bemutatót és tréninget tartott kollégák és szülők részére, szakmai munkaközösséget vezet. Egy 22 és egy 14 éves leánygyermek édesanyja.

Instruktorként nemcsak pedagógus kollégáit, hanem a szülőket is elindíthatja ezen az úton: az általuk nevelt gyermekek egy boldogabb, egészségesebb felnőttkor reményében nőnek fel.

Szülői, EQ fejlesztési instruktor.

 

bl.kriszti@gmail.com  

Csernus Eszter Gordon.jpg

Csernus Eszter

Gordon tréner

Jogász, viselkedéselemző, jogvédő. Két fiú édesanyja, a Rogers Iskola lelkes szülői csapatának tagja. Szülői és ifjúsági instruktor. Az „Egy hajóban – Szülők, pedagógusok pozitív Gordon kommunikációval a gyerekekért” esemény szervezője.

csernuseszter12@gmail.com

Hodur Heni.jpg

Hodur Henrietta

Gordon tréner

Két lány édesanyja és egy kisfiú nagymamája. 2019-ben csatlakozott a Gordon trénerek csapatához és ugyanakkor a Rogers Iskolához is, ahol matematikát és informatikát tanít. Úgy érzi, még mindig minden nap izgalmas új élményeket, érzéseket tartogat. Szeret tanítani és élvezi, hogy önmaga lehet. Jó a gyerekekkel, a kollégákkal és a szülőkkel együtt bejárni az utat, tanulni, fejlődni, változni, elfogadni.

Szülői, ifjúsági és Be Your Best instruktor.

hodur.henrietta@rogersiskola.hu

Kiss Anna.png

Kiss Anna

Gordon tréner

Vucskánné Timon Zsófia.jpg

Vucskánné Timon Zsófia

Gordon tréner

2016 óta erősíti a Budavári Bölcsődék kisgyermeknevelő csapatát. Jelenleg intézményvezető-helyettes az Iskola u.-i Vezető telephelyén. 2020-tól már Gordon trénerként segíti a bölcsődében dolgozó kollégákat, és a Gordon referencia csoportok szakmai munkáját. A szülőkkel történő kapcsolatában nagyon sokat segít neki a módszer és számára ez az egyik legfontosabb eleme a bölcsődei gyermeknevelésnek. Ma a családokkal kialakított jó kommunikáció, a generációs különbségek pozitív szemlélete elsődleges célja hivatásának.

Szülői, kisgyermeknevelői instruktor.

vucskan.csalad@gmail.com

Egyed Gabi.jpg

Egyed Gabriella

Gordon tréner

óvodapedagógus, tagóvoda vezető, Gordon tréner. 1991-ben óvónőként kezdte pályáját, 8 éve a Pestszentlőrinci Eszterlánc Tagóvoda vezetője. Egy lánya van. Óvodapedagógusi és vezetői munkája során is kiemelt hangsúlyt fektet az érzelmi intelligencia fejlesztésére, a szülők- pedagógusok kommunikációjára, a munkatársi kapcsolatok, az emberi kapcsolatok jobbá tételére. A Gordon módszerrel már fiatal óvónőként megismerkedett, úgy gondolja, hogy ez a szemlélet, illetve a módszer által nyújtott eszköztár sokat segít a pedagógusok mindennapi nevelési munkájában. Meggyőződése, hogy csak a nyílt, őszinte kommunikáción alapuló emberi kapcsolatok igazak.

Szülői, EQ fejlesztési instruktor. gegyed84@gmail.com

Kamper Nóra.jpg

Kamper Nóra

Gordon tréner

Tanító, mentor tanár. Kamaszként ismerte meg a Gordon módszert egy szülői tréningen. :-) Azóta a pályáján, magánéletében is folyamatosan alkalmazza a módszert, igyekszik családjának is átadni, akik a sportban jeleskednek edzőként. Pedagógusként számára a gyermekek személyiségfejlődése, kommunikációjuk fejlesztése, kreatív tanítás a fontos. Szülői és ifjúsági instruktor.

 

 

ampernora@gmail.com 

Batancs Enikő

Batancs Enikő

Gordon tréner

2012 óta él Németországban, Hessen tartomány, Frankfurt am Main vonzáskörzetében. Csoportvezető és mentor óvodapedagógus egy katolikus óvodában; Pedagógiai szakreferens a családi napközi jellegű (Tagesmutter) 160 órás alapképzésben; Különböző kommunikációs és pedagógiai szemináriumokat vezet szülők és pedagógusok számára. Óvónői diplomáját Szegeden, a Juhász Gyula Főiskolán szerezte, a Gordon instruktori oklevelet a Bonni Akadémián. Enikő írja az Óvó néni Nyugaton Blogot; 2021 óta folyamatosan publikál szaklapokban demokratikus nevelésről, gyermekjogokról és azok óvodai keretek közötti megvalósításáról. Szülői, családi instruktor.

 

eniko.batancs@gmail.com 

Ács Rozál.jpg

Ács Rozália

Gordon tréner

Lovretics Gerti.jpg

Lovretics Gerti

Gordon tréner

​Van három lánya, van egy kisfiúcska unokája, vannak papírjai a különböző végzettségekről, továbbképzésekről, munkahelyekről.

Szociálpedagógus. Önmagát a részletekben találja meg igazán: amikor „gyerekjólétis és családsegítős” évek alatt a gondozott család kislánya boldogan újságolta, hogy a mamája elkezdett neki mesélni lefekvés előtt; vagy amikor a felkarolt otthontalan János elhozta a hangszerét, hogy eljátssza neki a legkedvesebb dalát. 

Nem a szakmai precizitással megírt fejlesztési tervek számítanak ma sem, hanem az értelmi sérült Máté ragyogó szemei, amikor megmutatja azt a csikung gyakorlatot, amit hetek óta tanulnak együtt.

S végül de nem utolsósorban, nem a Gordon módszerről megszerzett tanúsítványok, hanem azok az élmények, amiket e készségek tanulása alatt megélt, valamint az a varázs, amit jókor-jóhelyen alkalmazott értő figyelem és én-üzenet kivált. Szülői, szociális instruktor.

 

lovreticsgerti@gmail.com 

Csapattagok

Bálint Mónika

Szász Linda

Parrag Katinka

Szendrei Edit

Ötvös Bernadett

Kiss Bernadett

bottom of page