ÉLETREVALÓK - Y.E.T. Gordon tréning tiniknek


Szeptember elején megtartottuk az első (egy hosszabb kihagyás után) ifjúsági Gordon tréninget. A workshop formában megvalósuló tréning nagy siker volt a gyerekek körében.

A Budakeszi Gyerekcentrum Tanulócsoport felsős csapata szívesen vett részt a játékos, aktív, kreatív tanulási folyamatokban. A gyerekek saját élményeik és tapasztalataik alapján dolgoztak fel fontos témákat, tanultak meg új készségeket. Többen lehetőséget kaptak korábbi traumáik, iskolai vagy otthoni nehéz helyzetek feldolgozására - eszközöket a jövőbeni nehézségek megoldására.

A tanfolyam vidám hangulatban telt, minden gyerek megtalálta a számára érdekes, fontos témát, amihez kapcsolódni tudott.

Továbbra is ajánljuk a tréninget a 13-19 éves korosztály számára, hogy olyan készségeket tanuljanak, melyek az iskola falain belül és azokon túl is segítik őket a sikeres, boldog élet, jól működő kapcsolatok eléréséhez.

Info a workshopról

#kapcsolat #kommunikáció #konfliktuskezelés #tinédzser #GordonMódszer #tiniknek #életrevalók #yet #fiatal #együttműködés #önfegyelem #iskoláknak

38 megtekintés0 hozzászólás

Jognyilatkozat:  A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. 

Adatkezelési szabályzat

© 2020 by Gordon Kiadó Magyarország Kft. Proudly created with Wix.com

BRM_banner_foegyhazmegye_920x110_01.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now