top of page

ÉLETREVALÓK - Y.E.T. Gordon tréning tiniknek


Szeptember elején megtartottuk az első (egy hosszabb kihagyás után) ifjúsági Gordon tréninget. A workshop formában megvalósuló tréning nagy siker volt a gyerekek körében.

A Budakeszi Gyerekcentrum Tanulócsoport felsős csapata szívesen vett részt a játékos, aktív, kreatív tanulási folyamatokban. A gyerekek saját élményeik és tapasztalataik alapján dolgoztak fel fontos témákat, tanultak meg új készségeket. Többen lehetőséget kaptak korábbi traumáik, iskolai vagy otthoni nehéz helyzetek feldolgozására - eszközöket a jövőbeni nehézségek megoldására.

A tanfolyam vidám hangulatban telt, minden gyerek megtalálta a számára érdekes, fontos témát, amihez kapcsolódni tudott.

Továbbra is ajánljuk a tréninget a 13-19 éves korosztály számára, hogy olyan készségeket tanuljanak, melyek az iskola falain belül és azokon túl is segítik őket a sikeres, boldog élet, jól működő kapcsolatok eléréséhez.

Info a workshopról

#kapcsolat #kommunikáció #konfliktuskezelés #tinédzser #GordonMódszer #tiniknek #életrevalók #yet #fiatal #együttműködés #önfegyelem #iskoláknak

59 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page