top of page

2018. A boldogabb család éve


Először is boldog új évet kívánok Neked, kedves Olvasó! Nagyon örülök, hogy itt vagy!

Ma az internetet böngészve számos ígéretet találtam arra nézve, hogy 2018 minek az éve lesz. A magam részéről nem mondhatnám, hogy az újévi fogadalmak híve vagyok, ugyanakkor nem hagyom figyelmen kívül az új szakasz, a tiszta lap adta lehetőségeket. Így minden év elején elképzelem, mit várok, mit szeretnék elérni. És így van ez a munkánkkal is 2018-ban!

Van, aki szerint 2018. a Vénusz éve lesz, van, aki szerint a Kutyáé, vagy a csökkenő adók éve, másnak a négynapos hétvégék éve kezdődik el ma. A Magyar Madártani Egyesületnél meg a vándorsólyomé. Kinek mi a fontos, ugye?

Nálunk, a Gordon világában 2018 a lehetőségek, a BOLDOGABB CSALÁD éve lesz. Hogy miért? A tavalyi évben megnőtt munkatársaink, trénereink száma, itt találod őket, így jelentősen megnövekedett kapacitásunk is. Mit jelent ez? Országos szinten egész évben még rugalmasabban tudunk tréningeket szervezni, még több lehetőséget tudunk biztosítani Neked, hogy részt vegyél programjainkon! Ugye, milyen szuper?!

Szóval mindenképp kövess nyomon minket itt a honlapon, iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess a Facebookon is, nehogy lemaradj legfontosabb híreinkről, induló tréningjeinkről, játékokról és érdekességekről!

Továbbra is keress minket bármikor, hogy jobb emberi kapcsolatokra, boldogabb családi életre, jobb munkahelyi viszonyokra, akkreditált tréningekre vágysz!

Kívánunk Neked minden jót ebben az új évben!

A Gordon Módszer Magyarország Csapata


#Gordontréning #tréning #akkreditált #továbbképzés #2018 #tréningnaptár #családiproblémák #családibéke #család #gyerek #gyereknevelés

59 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page