CSODAVILÁG - Gordonos Óvoda a láthatáron


Új, nagy eredményt tudhatunk magunkénak, amely sokféle lehetőséget kínál a jövőben.


A Budapest, XVIII. kerületi Csodavilág Óvodában idén szeptembertől két csoportot Gordonos referencia csoportnak alakítunk ki. Így lehetőséget adunk szülőknek és szakembereknek, hogy a gyakorlatban is megtekintség a Gordon-féle kommunikációs eszközök hasznát, használatát és sikereit az óvodai környezetben. Továbbá nyomon követhetjük az óvodai helyzeteket, esettanulmányokat készíthetünk, amely további információval szolgálhat az érdeklődők számára.

A Csodavilág Óvoda vezetése, pedagógusai elkötelezettek a Gordon módszer mellett, maguk is elvégezték a nevelőknek szóló tréninget. Nagy igyekezetüket fektetik bele, hogy a mindennapokban minél több helyzetben, minél eredményesebben használják a Gordonos eszközöket, így boldog, probléma mentes légkört alakítva ki a csoportokban és az intézményben.

Az oviban készített esettanulmányokat, helyzet feldolgozásokat itt a blogon is meg fogjuk osztani időről-időre.

Akkreditált tréningek szülőknek és nevelőknek ide kattintva.


#óvoda #Gordontréning #Gordonmódszer #gyereknevelés #értőfigyelem #kommunikáció #konfliktuskezelés #együttműködés #referenciaintézmény

394 megtekintés0 hozzászólás

Jognyilatkozat:  A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. 

Adatkezelési szabályzat

© 2020 by Gordon Kiadó Magyarország Kft. Proudly created with Wix.com

BRM_banner_foegyhazmegye_920x110_01.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now