MUNKATÁRSAINK

A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. Gordon tréninget csak ezen szervezetek regisztrált trénerei tarthatnak!

 

Ismerje meg munkatársainkat, és bizonyosodjon meg róla, hogy az Ön által megrendelt Gordon Tréninget megfelelően képzett, a kaliforniai Gordon Training International által elismert instruktor tartja!

Kiss Éva

GTI Nemzeti Képviselő / Gordon tréner / Pedagógus / Ügyvezető

"A Gordon Módszer nemzeti képviselőjeként célom, hogy minél több emberhez eljuttassam, minél többen megismerjék a Gordon Módszer nyújtotta lehetőségeket, így megtapasztalják nagy erejű pozitív hatását kapcsolataikban.

Több, mint 25 éve foglalkozom a Gordonnal, és az életem minden területén fontos szerepet játszik: a családi kapcsolataimban, a munkámban, és a saját magamról alkotott képben. Számomra fontos, hogy ez egy megoldásközpontú, pozitív kommunikációs módszer, ami a kölcsönös tiszteleten és megértésen alapul."

Pusztainé Berényi Katalin

Gordon tréner / Bölcsődei szakértő / Szaktanár

"Hiszek abban, hogy kommunikálni a gyermekekkel már akkor kell, amikor még csak "pocaklakók". A bölcsődei munkámban fontos szempont volt számomra a beszédtanulás folyamatában lévő gyermekeknél az odafordulás, a kitüntetett figyelem alkalmazása. A szülőkkel való kapcsolatban a partnerség és a haékonyság. A kollégákkal, családtagokkal, tanítványokkal mindig arra törekszem, hogy őszinték legyünk, s tartalommal töltsük meg az egymásra szánt időt. Ebben segít nekem immár 25 éve a Gordon módszer és annak tanítása."

Szomora Virág

Gordon tréner / Magántanár / Projektmenedzser

"A Gordon módszer nagyon fontos szerepet tölt be az életemben, és hiszek abban, hogy ez a kulcs a sikeres kapcsolatokhoz, a boldog és sikeres élethez. Közgazdászként végeztem a BME-n majd Dániában folytattam egyetemi tanulmányaimat innováció területen. Megtanultam, hogy a jó kommunikációs és kapcsolati készségekre a világ minden táján, az élet minden területén szükség van!"

Berki Tibor

Gordon tréner / Pedagógiai szakpszichológus / Élménypedagógiai  facilitátor/ Relaxációs tréner / Iskolapszichológus

„Le kell rakni a lélek terhét, előbb semmilyen vidék sem fog tetszeni.” (Seneca)

Számomra a Gordon készségek a jól felszerelt szerszámosládát jelentik. Egy olyan eszköztárat, melyből válogatva, hozzá tudom segíteni a velem kapcsolatban állókat valódi problémájuk felismeréséhez, kimondásához. Ha ez megtörtént – lelkük terhét letették –, nem csak a vidék szépségében, hanem emberi kapcsolataikban is gyönyörködhetnek.

Tódor Marina

Gordon tréner / Klinikai szakpszichológus / Iskolapszichológus

"2007-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia Szakán, azóta főleg iskolapszichológusként dolgozom, és emellett T.E.T. tanfolyamokat tartok. Elkötelezett vagyok a Gordon-módszer iránt szülőként, (iskola)pszichológusként és magánemberként egyaránt. Bízom benne, hogy a lehető legtöbb embernek sikerül átadnom az eszköztárat, amit Thomas Gordon kínál, és hogy nekik is annyit fog segíteni, amennyit nekem segített."

Hofmeister Auguszta

Gordon tréner / Bölcsődei szakember

Tölgyesi Klára

Gordon tréner / Tanár / Családterapeuta

1993 óta vezet Gordon tréningeket szülőknek, pedagógusoknak, nőknek, fiataloknak. Egyéb tréneri végzettségei lehetővé tették kommunikációs, érzékenyítő, mentálhigiénés, csapatépítő és szervezetfejlesztési tréningek vezetését is. 

Dolgozott a Hajdú-Bihar megyei Pedagógiai Intézet külsős munkatársaként óvodákban és iskolákban tanácsadói, tréneri munkakörben.

Biztos Kezdet program, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gyerekesély Projekt, Gyermekjóléti – Családsegítő Szolgálat

Kovácsik Márk

Gordon tréner / Párkapcsolati tréner / Közgazdász

" Mottóm szerint: Család a legnagyobb érték, testvér a legnagyobb ajándék. 

Ezt a mondatot fel kell tölteni értékkel ahhoz, hogy igaz lehessen. Férjként és 3 gyermekes gyakorló édesapaként tudom, ezért tenni kell! 

A vágy bennünk van! Kiváló eszköz erre a Gordon módszer, amit minden fontos kapcsolatunkban használhatunk."

Bálint Mónika

Gordon tréner / Közgazdász

"Közgazdász vagyok, két kisgyerek anyukája. A Gordon módszer az önismeretem fejlődése mellett abban is segített/segít, hogy őszinte, boldog kapcsolatban éljek a hozzám közelállókkal. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek nehézségek, problémák, hiszen ezek a mindennapjaink részei. A Gordonnal azt tanultam meg, miként lehet ezek számát csökkenteni, a meglévőket pedig békés, a kapcsolatot erősítő módon megoldani. A P.E.T tanfolyamokon ezt az eszköztárat, tudást szeretném minél több szülőnek megmutatni, átadni."

Lovretics Gerti

Gordon tréner / Gyermekvédő - Családsegítő / Mediátor / Nevelő

"Szülőként, gyermekvédő-családsegítőként, nevelőként, mediátorként, családállítóként, valamint egyszerű társas lényként ismerkedtem meg a módszerrel és rádöbbentettet, hogy mekkora lehetőség rejlik benne. „Az emberi kapcsolatokban csak az egészen kis dolgok fontosak”, mondja Ancsel Éva. És általában azokban a kis dolgokban rejlik a legnagyobb erő – egészítem ki a mondandóját én. Ilyen erőforrás nekem a Gordon módszer, amit szeretnék úgy továbbadni a kapcsolatok jobbítására nyitott érdeklődőknek, hogy számukra is azzá váljon."

Pálkuti Noémi

Gordon tréner / Coach

Gyuriczáné Botka Emőke

Gordon tréner / Bölcsődei szakember / Mentálhigiénés tanár / Coach

"Több mint húsz éve találkoztam először két kisgyermek anyukájaként a Gordon-módszerrel. Azóta hiszem, hogy ezzel a módszerrel jobb szülők, nevelők lehetünk és, hogy a jó kommunikáció minden kapcsolatunkat pozitívan befolyásolja. A szemlélet és az eszközök, amit megismertem végig kísérték eddigi életutamat. Bölcsődei szakemberként, tanárként és magánemberként is fontosnak tartom a kölcsönös tiszteleten alapuló, kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokat. Hiszem, hogy jobbá válik a világ, ha megtanulunk egymásra figyelni , meghallgatni egymást és hitelesen közvetíteni érzéseinket, szükségleteinket.  "

Kéri Zoltánné Zsuzsa

Gordon tréner / Bölcsődei szakember 

A Gordon módszer számomra olyan tanulható kommunikációs eszköztár, melynek segítségével boldogabb emberi kapcsolatokat alakíthatunk ki. Ezt a szemléletet szeretném megismertetni az érdeklődő szülőkkel, kisgyermeknevelőkkel. "

Bognárné Lakatos Krisztina

Gordon tréner / Óvodapedagógus / Óvodai gyógytestnevelés pedagógus / Közoktatás vezetői pedagógus

23 éve tevékenykedem óvodapedagógusként Budapest 18. kerületében. 

2011-óta vagyok az alapítványi fenntartásban működő Csodavilág óvoda óvodapedagógusa és vezetője.

Két gyermek édesanyjaként és óvodapedagógusként elengedhetetlen feltétel számomra a hatékony kommunikáció és együttműködés. A Gordon módszer megismerése, a tréningeken elsajátított készségek, lehetőséget teremtettek számomra, hogy javítsak a kommunikációmon és ez által az emberi kapcsolataimon. Az instruktori tevékenység alkalmat ad arra, hogy nem csak pedagógus kollégáimat, hanem a szülőket is elindíthassam ezen az úton és hatékonyságukat láthassam az általuk nevelt gyermekeken. "

Szász Linda

Gordon tréner / Pszichológus

" Születésünktől-halálunkig kapcsolódni vágyunk és hálás vagyok, hogy a tudomány ma már ebben is segítségünkre van. A kapcsolataink minőségét magunk is fejleszthetjük: megtanulhatunk jól beszélni és ezáltal jól kapcsolódni.

Ráébredtem, hogy ha szeretem és tisztelem is a hozzám közelállókat, arról még csak én tudok, ők nem feltétlenül érzik ezt. A Gordon-féle szemléletmód és kommunikáció viszont lehetővé teszi, hogy cselekedeteim és szavaim révén végre közvetíthetem feléjük, milyen fontosak nekem, sőt azt látom, hogy még ennél is messzebbre jutunk: a kölcsönös szeretet és tisztelet tovagyűrűző hullámai formálódnak a módszer, akár a vízbe ejtett csepp, nyomán. 

E tudást örömmel adom tovább!"

Buzásné Mokos Boglárka

Gordon tréner / Nyelvtanár / Coach

" Tanárként, trénerként és coachként is azért dolgozom, hogy mások személyes fejlődését segítsem elő, hogy teljesebb, boldogabb életet élhessenek, és céljaikhoz közelebb kerülhessenek. A Gordon-módszerrel abban is tudok segíteni, hogy fontos kapcsolataikban hatékonyabban kommunikálhassanak egymással, eredményesebben kezelhessék a felmerülő konfliktusokat, és gyermekeiknek is olyan példát mutathassanak, mellyel megalapozhatják sikeres jövőjüket."

Koppány Ivett

Gordon tréner / Bölcsődei szakember / Szakoktató

" Kisgyermeknevelőként, bölcsődei szakemberként, édesanyaként, társként hiszem, hogy a kommunikáció az alapja minden emberi kapcsolatnak. A Gordon módszer eszközöket adott számomra, hogy minden területen képes legyek jobbá tenni, fejleszteni kapcsolataimat.  Elköteleztem magam a Gordon kommunikációs eszközök alkalmazása és tanítása mellett, mert hiszem, hogy ha értő figyelemmel fordulunk egymás felé, akkor jobbá válik a világ. Instruktorként szeretném minél több bölcsődei szakembernek, szülőnek hitelesen közvetíteni a Gordon módszert."

Kiss Anna

Gordon tréner / Pedagógus

Angol nyelvtanár, Mainzban él és tanít. A Gordon Módszert ifjúsági táborokban kezdte használni - ma nyelvtanári sikere kulcsának tartja: multikulturális csoportjaiban hidat épít a gyerekek felé és közöttük egyaránt. Működési területe a Y.E.T., tinédzserek Gordon workshopját vezeti.

B33_5818.jpg
Kamper Nóra

Gordon tréner / Pedagógus

Tanító, magánénekes, sokoldalú sportoló. A Gordon Módszer lelkes híve középiskolás kora óta - ma iskolai munkájában nagy eredményeket ér el a Gordonos kommunikációval, sajátos nevelési igényű gyerekeknél is. A módszert főleg pedagógus kollégák és tinédzserek csoportjaiban szeretné tovább adni.

Bakos-Varnyú Anita

Gordon tréner / Tanár

" Tanárként, szülőként és feleségként egyaránt fontosnak tartom a Gordon kommunikációs készségeket. Kapcsolatainkban elengedhetetlennek gondolom az egyenrangú feleknek kijáró tiszteletet és értő figyelmű odafordulást. Szeretném, hogy minél több szülő és tanár megismerhesse a módszert, hogy kapcsolataik a gyermekeikkel jobb és gazdagabb lehessen, valamint önálló, önmagukért felelősséget vállaló fiatalokat neveljünk."

Kiss Bernadett

Gordon tréner / Óvodapedagógus

Egyed Gabriella

Gordon tréner / Óvodavezető

Varnyúné Csörgi Erzsébet

Gordon tréner / Tanító

"A Gordon módszert 20 éve ismerem és a mindennapi életemben jelen volt. Jobbá tette családi és baráti kapcsolataimat. A kölcsönös elfogadás, odafigyelés, támogatás fontos volt számomra. A Gordon módszer pedagógusként is segíti munkámat.Számomra fontos, hogy tanítványaim érezzék, megértem őket, elmondhatják örömüket, bánatukat. Gordon trénerként szülőknek, nevelőknek szeretném átadni ezen kommunikáció hatékony módszerét."

Szendrei Edit

Gordon tréner / Mentálhigiénés szakember

Vucskánné Timon Zsófia

Gordon tréner / Bölcsődei szekmber

" Életünk során legnagyobb kincseink a kapcsolataink. E kapcsolatok nem csak minket formálnak, hanem általunk is formálhatók. A Gordon módszer ehhez adott nagyon jó eszközöket a kezembe.

Feleségként, édesanyaként, kisgyermeknevelőként és bölcsődei mentorként fontos számomra a kapcsolatok minőségének javítása. Instruktorként ezen Gordon kommunikációs eszközök alkalmazása és tanítása a célom. "

Szummer Gabriella

 

Gordon tréner / Pszichológus

Tiszaváryné Nyíri Mária

Gordon tréner / Bölcsődevezető

Parragh Katinka

Gordon tréner / Gyógypedagógiai szakember

Gál Veronika

Gordon tréner / Bölcsődei szakember

Tarjányi Edit

Gordon tréner / Gyermekvédelmi szakember

Serfőzőné Pap Tünde

Gordon tréner

Ács Rozália

Gordon tréner / Vezető védőnő

Jognyilatkozat:  A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. 

Adatkezelési szabályzat

© 2020 by Gordon Kiadó Magyarország Kft. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now