top of page

#maradjotthon ajándékok

Kedves Szülő, kedves Érdeklődő!

Örömünkre szolgál, hogy ezekben a megváltozott időkben is számítasz ránk! Szeretnénk Téged a #maradjotthon időszakban egy letölthető ajándék információs füzettel, valamint kedvezményes könyvvásárlási és tréning előjelentkezési lehetőséggel is segíteni.

#1 Gordon kommunikációs tippek ajándékba

Kommunikációs_tippek_a_#maradjotthon_i

Ha a #maradjotthon időszakában jól jönne néhány kommunikációs tipp, ebben az ingyenesen letölthető füzetben sok hasznos információt találsz.

#2 Gordon könyvek kedvezménnyel és ingyen szállítással

ID22-260578_edited.jpg

Te csak megrendeled, a szállítás díját mi álljuk!

Dr. Thomas Gordon gyereknevelésről, emberi kapcsolatokról szóló könyveiből megismerheted a Gordon-módszer lényegét és részleteit.

A leírtak azonnal a gyakorlatba ültethetők, és szülők ezreinek tették már könnyebbé a gyermeknevelést és a kommunikációt.

#3 P.E.T. tréning kedvezményes előjelentkezés

P.E.T. Szülői tréning

A Szülői Eredményesség Tréningen, az első, kifejezetten szülők számára összeállított képzésen, az elméleti oktatás mellett gyakorlati példákon, helyzetgyakorlatokon keresztül sajátíthatod el a Gordon-módszert. A tréning még inkább beépíthetővé teszi a mindennapokba az új kommunikációs módszert, amelytől családi és emberi kapcsolataid még békésebbé, boldogabbá és örömtelibbé válhatnak.

Kívánjuk, hogy a #maradjotthon időszak a nehézségek ellenére is gördülékenyen, szeretetben és vidámságban teljen Neked és családodnak!

Üdv, a Gordon Módszer Magyarország csapata

bottom of page