Jognyilatkozat:  A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. 

Adatkezelési szabályzat

© 2016 by Gordon Kiadó Magyarország Kft. Proudly created with Wix.com

VIP WORKSHOPOK

A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. Gordon tréninget csak ezen szervezetek regisztrált trénerei tarthatnak!

Korábbi tréning-résztvevőink számára exkluzív workshopokat kínálunk. A workshopok keretein belül elmélyedhetnek az egyes Gordonos eszközök használatában, célzott megoldásokat találhatnak tipikus problémáikra. Megvitathatják és megoldhatják azokat az akadályokat, amelyekkel a tréning elvégzése óta találkoztak. 

Jelentkezés az egyes workshop címekre kattintva!

A workshopok hétfőnként 16.30 - 19.30 időpontban, Budapesten kerülnek megrendezésre, és minimum 6 fő jelentkezése esetén indulnak el. A jelentkezési határidő mindig a program előtt 1 héttel van, a részvételi díj 5.000Ft/alkalom. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now