Jognyilatkozat:  A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. 

Adatkezelési szabályzat

© 2020 by Gordon Kiadó Magyarország Kft. Proudly created with Wix.com

GORDON TRÉNINGEK

A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. Gordon tréninget csak ezen szervezetek regisztrált trénerei tarthatnak!

Kínálatunkban megtalálhatja a Gordon módszer klasszikus és modern formáit egyaránt. Tanfolyamszervezésben igyekszünk minél jobban a résztvevők igényeihez igazodni, a csoportigénynek megfelelően tréningjeinket az ország bármely pontján megtartjuk.

Trénereinkről olvashat bővebben a Munkatársak menüben, vagy érdeklődjön a Kapcsolat menüben található elérhetőségek bármelyikén.

Tréningjeink már angolul is elérhetőek Magyarországon!

 

Szülőknek

 

Dr. Thomas Gordon - Szülői Eredményességi Tréning (P.E.T.)

A Gordon modell sokévi tapasztalata mutatja, hogy az egyenrangú kapcsolattartás a gyereknevelésben is a legsikeresebb. Ez tehát a harmadik út, a nyílt, tiszta kommunikáció!
 

Pedagógusoknak

Dr. Thomas Gordon - Tanári Eredményességi Tréning (T.E.T.) : Sikerpedagógia - Gordon kommunikációs- és kapcsolatfejlesztő tréning

Kommunikáció, önismeret, együttműködő készségek fejlesztése és konfliktuskezelés a nevelő-támogató kapcsolatokban
 

Kisgyermeknevelőknek

Gyermeknevelők Kommunikációs Tréningje - Dr. Thomas Gordon módszere alapján

A világszerte nagyra értékelt Gordon módszert a bölcsődei élet helyzeteihez alkalmazva ismertetjük meg a kisgyermeknevelőkkel. Tudatos stílust alakíthatnak ki a nehezebben kezelhető gyerekekhez, elkerülik a játszmába lépés csapdáját. Békés, vidám légkör állandósusl a gyermekcsoportban.

Gondolat

"Akarod, hogy a dolgok tényleg megtörténjenek? Tegyél értük! A gordonos eszközökkel elérheted, hogy életedet hetékonyan tudd irányítani, és boldogabbak legyenek kapcsolataid."

 

Linda Adams

Ismétlőként két évig komoly kedvezménnyel vehetsz részt tréningjeinken!

Magánszemélyeknek a személyes fejlődésért
 

Linda Adams - A Női Eredményesség Tanulása (N.E.T.)

Dr. Thomas Gordon ajánlásával mindazoknak, akik nők.

Kommunikáció, önérvényesítés, önismeret, kapcsolatépítés. Konfliktuskezelés és probléma megoldás a mindennapokban, a női létproblémákban. 

Be Your Best - Gordon Tréning a Személyes Eredményességért

Saját ötletek kifejezése, megvalósítása. Barátságok építése és megtartása. Konfliktuskezelés., Személyes célok elérése. 

"Akarod, hogy a dolgok tényleg megtörténjenek? Tegyél értük! A gordonos eszközökkel elérheted, hogy életedet hetékonyan tudd irányítani, és boldogabbak legyenek kapcsolataid."

 

Linda Adams

Gondolat
Tudtad?
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now