top of page

GORDON TRÉNINGEK

A Gordon módszer jogvédett. Gordon tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatnak, Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. és a LET Hungary Kft., mint nemzeti képviseletek, keretein belül. Gordon tréninget csak ezen szervezetek regisztrált trénerei tarthatnak!

Kínálatunkban megtalálhatja a Gordon módszer klasszikus és modern formáit egyaránt. Tanfolyamszervezésben igyekszünk minél jobban a résztvevők igényeihez igazodni, a csoportigénynek megfelelően tréningjeinket az ország bármely pontján megtartjuk.

Trénereinkről olvashat bővebben a Munkatársak menüben, vagy érdeklődjön a Kapcsolat menüben található elérhetőségek bármelyikén.

Tréningjeink már angolul is elérhetőek Magyarországon!

 

Szülőknek

 

Dr. Thomas Gordon - Szülői Eredményességi Tréning (P.E.T.)

A Gordon modell sokévi tapasztalata mutatja, hogy az egyenrangú kapcsolattartás a gyereknevelésben is a legsikeresebb. Ez tehát a harmadik út, a nyílt, tiszta kommunikáció!
 

Pedagógusoknak

Dr. Thomas Gordon - Tanári Eredményességi Tréning (T.E.T.) : Sikerpedagógia - Gordon kommunikációs- és kapcsolatfejlesztő tréning

Kommunikáció, önismeret, együttműködő készségek fejlesztése és konfliktuskezelés a nevelő-támogató kapcsolatokban
 

Kisgyermeknevelőknek

Gyermeknevelők Kommunikációs Tréningje - Dr. Thomas Gordon módszere alapján

A világszerte nagyra értékelt Gordon módszert a bölcsődei élet helyzeteihez alkalmazva ismertetjük meg a kisgyermeknevelőkkel. Tudatos stílust alakíthatnak ki a nehezebben kezelhető gyerekekhez, elkerülik a játszmába lépés csapdáját. Békés, vidám légkör állandósusl a gyermekcsoportban.

Gondolat

"Akarod, hogy a dolgok tényleg megtörténjenek? Tegyél értük! A gordonos eszközökkel elérheted, hogy életedet hetékonyan tudd irányítani, és boldogabbak legyenek kapcsolataid."

 

Linda Adams

Ismétlőként két évig komoly kedvezménnyel vehetsz részt tréningjeinken!

Magánszemélyeknek a személyes fejlődésért
 

Linda Adams - A Női Eredményesség Tanulása (N.E.T.)

Dr. Thomas Gordon ajánlásával mindazoknak, akik nők.

Kommunikáció, önérvényesítés, önismeret, kapcsolatépítés. Konfliktuskezelés és probléma megoldás a mindennapokban, a női létproblémákban. 

Be Your Best - Gordon Tréning a Személyes Eredményességért

Saját ötletek kifejezése, megvalósítása. Barátságok építése és megtartása. Konfliktuskezelés., Személyes célok elérése. 

gordon_finally_2019.png

"Akarod, hogy a dolgok tényleg megtörténjenek? Tegyél értük! A gordonos eszközökkel elérheted, hogy életedet hetékonyan tudd irányítani, és boldogabbak legyenek kapcsolataid."

 

Linda Adams

Gondolat
Tudtad?
bottom of page